Search
Close this search box.

KAFJA ZYRTARE DHE PARTNERI I AC MILAN

Tabela e përmbajtjes

Segafredo Zanetti do të jetë Kafeja dhe Partneri Zyrtar i Klubit, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh në të gjitha zyrat e Klubit dhe zonat e mikpritjes.

Segafredo Zanetti do të jetë Kafeja dhe Partneri Zyrtar i Klubit, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh në të gjitha zyrat e Klubit dhe zonat e mikpritjes.

AC Milan dhe Segafredo Zanetti, dy marka  globale, vijnë së bashku për të sjellë pasionin dhe përsosmërinë italiane në të gjithë botën duke filluar në vitin 2021.

 Klubi dhe grupi shumëkombësh me bazë në Itali kanë nënshkruar marrëveshjen për një partneritet, nga ku Segafredo Zanetti do të bëhet Partneri i ri Zyrtar së klubit  Kuq e Zi.

AC Milan ka gjetur tek Segafredo Zanetti një partner ideal, i cili ka qenë gjithmonë aktiv në botën e sportit dhe i interesuar fuqimisht në promovimin e kompanive në zhvillim të vazhdueshëm. Kjo demonstrohet nga angazhimi i viteve të fundit në sporte të tilla si basketbolli dhe çiklizmi për burra dhe gra, si dhe interesi i fortë i treguar në Ekipin e Parë të Grave të Kuq e Zi.

Ivan Gazidis, CEO i AC Milan u prononcua : “Segafredo Zanetti përfaqëson një nga markat më të dashura dhe të njohura italiane në botë. Ne ndajmë traditën, pasionin dhe përsosmërinë, të cilat, së bashku me një vëmendje të vazhdueshme për zhvillimin dhe inovacionin, janë vlera në të cilat Klubi ynë dhe tifozët tanë identifikohen plotësisht. Jam i lumtur që Segafredo Zanetti mund të jetë në krahun tonë për tre vitet e ardhshme ”.

Segafredo Zanetti është marka globale e Massimo Zanetti Beverage Group, një nga prodhuesit më të mëdhenj të kafesë në botë, i pranishëm në 110 vende në të gjitha kontinentet dhe me 43 milion filxhanë të konsumuara çdo ditë.

“Që kur isha fëmijë, gjithmonë kam pasur një pasion të madh për botën e sportit – tha Presidenti Massimo Zanetti – Ky pasion më ka ushqyer tërë jetën për vlerat pozitive dhe shoqëruese që mishëron sporti, dhe për këtë arsye ne gjithmonë kemi qenë shumë aktiv në sponsorizime dhe në mbështetje të disiplinave të shumta. Futbolli mban një vend të veçantë në zemrën time, ashtu si AC Milan mban një vend të veçantë në zemrat e miliona tifozëve në të gjithë botën. Ky partneritet me AC Milan ka aromën e një “kthimi në shtëpi” për mua, duke shpresuar të jem në gjendje të kontribuoj në ringjalljen e atyre sukseseve të festuara së bashku në të kaluarën “.

Casper Stylsvig, Zyrtari Kryesor i të Ardhurave në AC Milan, shtoi: “Ne jemi të kënaqur që mirëpresim Segafredo Zanetti në familjen partnere të AC Milan. Ky partneritet strategjik do të kërkojë të arrijë objektivat e korporatës së Klubit, duke shfrytëzuar forcën e markave AC Milan dhe Segafredo Zanetti në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, përmes aktiviteteve të shumta inovative që do të përfshijnë miliona tifozë të Kuq e Zinjve  në të gjithë botën “.

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top