Meti

Tabela e Kampionëve

Ne kemi qenë gjithmonë aktivë në fushën e sponsorizimeve sportive, duke besuar fuqimisht në vlerat pozitive dhe socializuese të sportit. Kjo është arsyeja pse ne jemi krenarë të iniciojmë një iniciativë që bashkon kampionët e disiplinave të ndryshme rreth një mesazhi të vetëm të shkëlqyeshëm: Segafredo Zanetti, krahas pasioneve tuaja. Fushata hapet me Tabelën e …

Tabela e Kampionëve Read More »

Çmimi Segafredo Zanetti “një Libër një Film” I mbajtur Asolo në Traveler Festival: Një Pasion i Vërtetë

Në qytetin e bukur të Asolo – “qyteti i njëqind horizonteve” – ​​midis të Premtes (data 27 )dhe të Dielës(data 29 Shtator), mbahet FESTIVALI TRAVELER, i cili është në vitin e 5-të të tij,një edicion i cili i dedikohet tërësisht temës së “Pasionit”. 5 finalistët e këti viti janë: Paola Cerda me ‘ Ajo gjysma …

Çmimi Segafredo Zanetti “një Libër një Film” I mbajtur Asolo në Traveler Festival: Një Pasion i Vërtetë Read More »

Shoqërojini ditët tuaja të verës me Segafredo Zanetti Coffee Cream

Është verë, sinonim i argëtimit dhe çlirimit të mendjes , ku jemi në kërkim të freskisë së pishinave apo valëve të detit dhe nuk ka më mirë se marrja e një pushimi të ëmbël për të freskuar trupin dhe mendjen. Dhe çfarë ka më të mire se një krem kafeje i cili shijohet i ftohtë?Segafredo …

Shoqërojini ditët tuaja të verës me Segafredo Zanetti Coffee Cream Read More »

Scroll to Top