Search
Close this search box.

Çmimi Segafredo Zanetti “një Libër një Film” I mbajtur Asolo në Traveler Festival: Një Pasion i Vërtetë

Tabela e përmbajtjes

Në qytetin e bukur të Asolo – “qyteti i njëqind horizonteve” – ​​midis të Premtes (data 27 )dhe të Dielës(data 29 Shtator), mbahet FESTIVALI TRAVELER, i cili është në vitin e 5-të të tij,një edicion i cili i dedikohet tërësisht temës së “Pasionit”.

5 finalistët e këti viti janë: Paola Cerda me ‘ Ajo gjysma jonë’(Perrone Editore), Raffaele Riba me “Roja e qiejve të pafundëm” (66 °), Erica Barbiani me “Udhëzim sentimental për kampistët” (Einaudi), Giulio Cavalli me për “Carnaio” (Fandango) dhe Maura Chiulli me “Në zjarrin tonë” (Hacca).

Gjithmonë mbështetës të kulturës në të gjitha format e saj dhe Sponsor Kryesor të Festivalit, ne jemi krenarë të akordojmë çmimin Segafredo Zanetti – ‘Një libër një Film’ të Shtunën në 28 Shtator në ambientet e bukura të Teatrit Duse në Asolo.

Konkursi i parë dhe i vetëm kombëtar kushtuar fikshionit për kinemanë, çmimi Segafredo Zanetti – ‘Një libër një Film’ u prezantua në edicionin e 76-të të Festivalit të Filmit në Venecia. Çmimi pasohet nga një projekt trajnimi për realizimin e përpunimit të një libri të dedikuar për skenarizimin e studentëve të disa prej shkollave më të rëndësishme kombëtare; ata që bëjnë trajtimin më të mirë do të jenë protagonistët e një Workshopi, të realizuar nga një skenarist profesionist, i cili do të zhvillohet në Asolo në fillim të vitit 2020.

Asolo gjithashtu është shndërruar këtë vit në një sallë pritjeje në ajër të hapur. Zbuloni programin e plotë të festivalit këtu: https://www.festivaldelviaggiatore.com/

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top