Search
Close this search box.

FAQ

Pyetje të shpeshta dhe përgjigjet

Ne kemi besuar gjithmonë se të shërbesh kafenë më të mirë do të thotë përzierje ekspertizash dhe shije kokrrash kafeje nën firmën e Segafredo Zanettit. Ishte kjo bindje që nisi themelimin e “KLAR Shpk” në 2005 si një Distributor të Autorizuar të Segafredo Zanettit në Shqipëri dhe që sot është një nga liderat në tregun e kafesë.

Prej më shumë se 15 vite eksperiencë në treg në territorin shqiptar, Klar shpk ofron produktet më cilësore të liderit italian Segafredo Zanetti. Kjo kohë e operimit në treg, ka siguruar ndër vite krijimin e një strukture të dedikuar sipas departamenteve, një staf kompakt e totalisht të specializuar në: shërbime teknike , logjistikë, konsulencë.

Zyrat qëndrore dhe magazina e KLAR shpk, ndodhen në Rr. “Sadik Stavaleci”, Yrshek, Tiranë.

Segafredo operon me kthim të mallrave për produkte që janë brenda afatit të garancisë.

Dërgesat kryhen në të gjithë Shqipërinë maksimalisht brenda 48 orësh.

Në Segafredo ju mund të zgjidhni të likujdoni faturat tuaja në rrugë bankare ose pagesë cash.

Mund të paguani në çdo monedhë të huaj.

Përvec ofertave të ndryshme me të cilat do të njiheni çdo muaj në hapsirën tonë online, Segafredo gjithashtu operon me vlerësime të ndryshme për klientët më të mirë, duke aplikuar në disa drejtime.

Jo, nuk nevojitet kartë për të kryer blerje.

Scroll to Top