Search
Close this search box.

Dëshira juaj për kafe

Rreth Nesh
Segafredo Zanetti

Massimo Zanetti krijoi Segafredo Zanetti fillimisht duke u zhvilluar në Itali, ku shumë shpejt u bë lider në tregun e konsumit dhe shpërndarjes në shkallë të gjerë, për të pushtuar më pas tregjet ndërkombëtare. 

Sot Segafredo Zanetti është udhëheqësi i Espressos në Itali dhe në botë, me një mision të saktë: përhapjen e shijes, kulturës dhe përgatitjes së Espressos së vërtetë Italiane në të gjithë botën duke ofruar një produkt me cilësi absolute të garantuar nga bima e deri në filxhan, siç mund të bëjë vetëm Segafredo Zanetti.

Scroll to Top