Search
Close this search box.

100% Arabica

L60

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Përzierje e kokrrave Arabike nga Amerika e Jugut. Ka një aromë lulesh dhe shija tregon një aciditet të këndshëm dhe nota kakao.

Produkte të tjera
Scroll to Top