Search
Close this search box.

100% Brazil

L60

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Në zemër të Minas Gerais vjen një kafe 100% Arabike me ekuilibër dhe butësi të madhe, me aromë të ëmbël dhe shije delikate, e rafinuar e ëmbël dhe ne nota mjalti.

Produkte të tjera
Scroll to Top