Search
Close this search box.

100% Peru

L60

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Mikroklima që karakterizon malësitë e Perusë është ideale për marrjen e një kafeje 100% Arabike, organike, e pasur dhe me aromë intensive, me nuanca të çokollatës dhe karamelit.

Produkte të tjera
Scroll to Top