Çaj Fruta Pylli

L400

AROMATIK

Një përzierje e mrekullueshme e pasur me aromat e frutave të pyllit, perfekt për çdo moment të ditës dhe natyrisht pa kafeinë.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

Category:
Scroll to Top