Search
Close this search box.

Çaj i Mbasdites

QETËSUES DHE FRESKUES

Një përzierje e çajrave nga India, Ceylon dhe Kenia. Një çaj i lehtë i cili është qetësues dhe freskues, një çaj që mund të pihet gjatë gjithë ditës.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

L350

Produkte të tjera
Scroll to Top