Search
Close this search box.

Çaj i Mëngjesit

I PASUR DHE ME AROME TË PLOTË

Brodies realizoi përzierjen e parë të çajit të mëngjesit 140 vjet më parë, ku edhe sot çaji i zi i cili ka veti të shkëlqyera nga Assam dhe Kenia, kombinohet për të prodhuar një përzierje klasike çajit të mëngjesit. Një shije të plotë dhe me aromë është ajo që na duhë për tu gjallëruar në mëngjes. I nevojshëm për një fillim të mbarë të ditës.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

L350

Zgjidhni Paketimin

20 Bustina

Produkte të tjera
Scroll to Top