Çaj Jeshil

L300

I LEHTË DHE FRESKUES

Një përzierje e lehtë dhe freskuese, e pasur plot me antioksidantë.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

Category:
Zgjidhni Paketimin

20 Bustina

Scroll to Top