Search
Close this search box.

Çaj Kamomili

DELIKAT DHE QETËSUES

I njohur për vetitë e tij relaksuese dhe nxitëse të gjumit (i njohur sidomos për të zbutur Lepurin Peter para gjumit) ne zgjedhim lulet e kamomilit të cilësisë më të mire, nga të cilat përftojmë këtë çaj me aromë të ëmbël.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

L350

I njohur për vetitë e tij relaksuese dhe nxitëse të gjumit (i njohur sidomos për të zbutur Lepurin Peter para gjumit) ne zgjedhim lulet e kamomilit të cilësisë më të mire, nga të cilat përftojmë këtë çaj me aromë të ëmbël.

Zgjidhni Paketimin

20 Bustina

Produkte të tjera
Scroll to Top