Çaj Mente

FRESKUES

Gjethet e mentes përdoren në këtë çaj bimor klasik, i cili stimolon stimulon dhe freskon – një ‘tretës’ i mrekullueshëm efektiv pas darkës që do të lehtësojë stomakun e rënduar. Natyrisht pa kafeinë.

1 kuti përmban 20 bustina çaji.
Porosi minimale: 3 kuti.

L400

Produkte të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.