Search
Close this search box.

Camomile Tea

DELICATE AND CALMING

Well-known for its relaxing and sleep-inducing properties (famously given to soothe Peter Rabbit before bed) we select the best quality camomile flowers for this aromatic and sweetly perfumed tea.

1 box contains 20 tea capsules.
Minimum order: 3 boxes.

L350

I njohur për karakteristikat e tij në favor të shëndetit dhe për aftësitë qetsuese dhe gjumëndjellëse, kamomili mund të shoqërohet me një copëz limoni ose një lugë çaji mjalt.

Zgjidhni Paketimin

20 Bustina

Other Products
Scroll to Top