Search
Close this search box.

Crema Ricca

L54

Kapsulë e përstatshme për makinetat A Modo Mio

Pëgjedhje e ekuilibruar e kokrrave Robuste e përzier me mjeshtëri me kokrrat Arabika nga Amerika e Jugut. Ka një përbërje kompakte, e shoqëruar me nuanca komplekse aromatike dhe që të kujtojnë erëzat dhe frutat e thata.

Produkte të tjera
Scroll to Top