Search
Close this search box.

Deca Crem

L61

Kapsulë e përstatshme për makinetat A Modo Mio

Përzierje e kokrrave Arabike dhe Robuste nga Amerika e Jugut, e dekafeinuar me një metodë natyrale dhe e pjekur me shumë kujdes për të ruajtur përbërjen e saj. Rezultati është një kafe me aromë të ëmbël dhe një shije të këndshme të lajthisë.

Produkte të tjera
Scroll to Top