Search
Close this search box.

Deca crem

L55

Kapsulë e përstatshme për makinetat Dolce Gusto

Përzierje e kokrrave Arabike dhe Robuste nga Amerika e Jugut, e dekafeinuar me një metodë natyrale dhe e pjekur me shumë kujdes për të ruajtur përbërjen e saj. Rezultati është një kafe me aromë të ëmbël dhe një shije të këndshme të lajthisë.

Produkte të tjera
Scroll to Top