Kapsula Decaffeinated

KREMOZE NATYRALE

Kafeja me cilësi më të mirë e kultivuar dhe e zgjedhur nga plantacionet e saj, dhe e forcuar me një metodë natyrale të dekafinimit, për të mbajtur aromën e kafesë të paprekur.

L840L3,750

Numri i kapsulave për pako: 10 kapsula, minimumi 6 pako.
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula, minimumi 1 kuti.
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Zgjidhni Paketimin

10 Kapsula, 50 Kapsula

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.