Search
Close this search box.

Dekafeinato

L57

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Përzierje e kokrrave Arabike dhe Robuste nga Amerika e Jugut, e dekafeinuar me një metodë natyrale. Rezultati është një kafe me aromë të ëmbël dhe nota lajthie.

Produkte të tjera
Scroll to Top