Search
Close this search box.

Kapsula: Costa Rican Origins

KAFE ESPRES INTENSE DHE AROMATIKE

Shije e vazhdueshme frutash

Nga plantacionet e Costa Rikës, një kafe 100% tropikale e karakterizuar nga një shije e fortë dhe e freskët.
Me një aromë të fortë dhe harmonike me një shije të vazhdueshme frutash, kjo kafe paraqet plot shije një ndjesi elegante të likerit.

L750L3,750

Kafe e pjekur dhe e bluar në kapsula me një dozë të vetme, të paketuara në një atmosferë mbrojtëse.

Numri i kapsulave për pako: 10 kapsula, minimumi 6 pako.
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula, minimumi 1 kuti.
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Zgjidhni Paketimin

10 Kapsula, 50 Kapsula

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top