Search
Close this search box.

Kapsula: The Brazilian Origins

KAFE ESPRES E BUTË DHE DELIKATE

Rrumbullakim delikat dhe me shije të rafinuar të mjaltit.

Në zemrën e Minas Gerais, plantacioni më i madh në botë, përftuam një kafe me ekuilibër dhe butësi superiore, aromatike dhe delikate, me nuancat të mjaltit.

L750L3,750

Kafe e pjekur dhe e bluar në kapsula me një dozë të vetme, të paketuara në një atmosferë mbrojtëse.

Numri i kapsulave për pako: 10 kapsula, minimumi 6 pako.
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula, minimumi 1 kuti.
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Zgjidhni Paketimin

10 Kapsula, 50 Kapsula

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top