Search
Close this search box.

Kapsula: The Peruvian Origins

KAFE E PASUR DHE KREMOZE

Me shije elegante çokollate

Mikroklima unike që karakterizon Perunë është ideale për të krijuar një ekspres të pasur me nuanca të shkëlqyera të çokollatës, të pasuruara nga ngjyrim të karamelës.
E plotë, e pjekur dhe kremoze kjo kafe paraqet një shije aromatike delikate.

L750L3,750

Shija e kafesë të gjatë klasike përbëhet nga një mishelë cilësore ekskluzive të domosdoshme për një kafe të gjatë.Kafe klasike me një shije të balancuar e kombinuar nga kremi I kadifenjtë dhe elegant.

Numri i kapsulave për pako: 10 kapsula, minimumi 6 pako.
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula, minimumi 1 kuti.
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Zgjidhni Paketimin

10 Kapsula, 50 Kapsula

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top