Search
Close this search box.

Espresso casa

L50

Kapsulë e përstatshme për makinetat Dolce Gusto

Përzierje e kafesë arabike dhe robuste, ka një përbërje të këndshme me nota të bukes së thekur dhe pak pikante.

Produkte të tjera
Scroll to Top