Search
Close this search box.

Espresso Casa

L54

Kapsulë e përstatshme për makinetat A Modo Mio

Përzierje e kafesë Arabike dhe Robuste, ka një përbërje të këndshme me nota të bukes së thekur dhe pak pikante.

Produkte të tjera
Scroll to Top