Search
Close this search box.

Espresso Casa (Pa aksesore)

L720L5,700

Përzierje e kokrrave Arabike dhe Robuste, me një përbërje të këndshme me nota të bukes së thekur dhe pak pikante. Ideale për makinetën tradicionale të ekspresit, gjithashtu e shkëlqyer për moka.

Zgjidhni Paketimin

150 Kapsula, 18 Kapsula, 50 Kapsula

Other Products
Scroll to Top