Espresso Casa

Kokrrat e përzgjedhura nga varietetet më të mira të Arabica dhe Robusta janë përzierë me kujdes dhe pjekur në përsosmër. Janë pak pikante për të garantuar freskinë nga profesionistët e Segafredo Zanetti.

L2,800

Produkte të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.