Search
Close this search box.

ESPRESSO new sz

Elegante dhe Praktike

Studiuar për të garantuar cilësinë që karakterizon kapsulat e kafesë të Segafredo Zanetti Coffee System

L13,999

PRAKTIKE NË PËRDORIM

Një makinetë e teknologjisë së lartë me një madhësi ideale, gjithmonë në qendër të vëmendjes në çdo mjedis, me funksione manuale dhe automatike.

KURSIM ENERGJIE

Makineta kalon automatikisht në gjendjen e kursimit të energjisë pas pesëmbëdhjetë minutash pasiviteti.

New ZS Segafredo Zanetti

TEMPERATURË KONSTANTE

dhe kremoze në çdo kafe.

DEPOZITË UJI TRANPARENTE E ÇMONTUESHME

për një kontroll të menjëhershëm të nivelit të ujit dhe një rimbushje më të lehtë.

New ZS Segafredo Zanetti

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

1 buton automatik për kafe ekspres, ekspres të gjatë dhe buton të dedikuar për pijet e tretshme ose kafe amerikane.

MBAJTËSE FILXHANI E LËVIZSHME

2 lartësi të ndryshme për mbajtësin e filxhanit dhe 2 pozicione të ndryshme të grykës.

Informacione shtesë

Product: SZ MINI

E lehtë për t’u përdorur, me një pamje elegante dhe formë kompakte.

Espresso 1 Plus përfshin të gjithë teknologjinë e mundshme në mënyrë që të ofrojë funksionalitetin, prakticitetin dhe kursimin e energjisë.

Përdorim i menjëhershëm garantohet nga sinjalet e ndryshme të dritës dhe nga 3 butonat automatikë, për të marrë gjithmonë rezultatin që dëshironi: kafe ekspres, kafe e gjatë dhe një buton kushtuar pijeve të tretshme ose kafes amerikane.

Fuqia:220-240 V 50Hz
Output:1260 W
Safety level:
Depozita e Ujit: 750 ml
Koshi i Kapsulave:12 kapsula
Dimensionet (la x gja x gje) 118 x 365 x 250 mm
Pesha bosh: 3,28 Kg

Kapsula të cilat përdoren me ESPRESSO 1
Scroll to Top