Kapsula Ginseng

KËNAQËSIA E NJË PUSHIMI ME ENERGJI

Përzierje e ëmbël me xhinxher në një kapsulë të vetme.
Cilësia e lartë e kafesë me ekstrakt xhinxheri për një çlirim energjie dhe kënaqësie të pakrahasueshme.

Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula

L3,250

Paketimi: kuti
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.