Search
Close this search box.

HO-RE-CA

Nëse shijoni një filxhan ekspresi me aromë të forte dhe me shije intense ose dëshironi të shtoni më shumë aromë kafeje në kapuçinon tuaj, atëherë këto janë kokrrat e kafes që mund ti merrni në konsideratë. HO.RE.CA është një përzierje e kokrrave të përzgjedhura Arabica dhe Robusta nga Amerika e Jugut dhe na jep një shije intense, kremoze dhe të ëmbël.

L3,600

Produkte të tjera
Scroll to Top