Search
Close this search box.

Hot Ciok Istantaneo

INSTANT CIOK është pluhur kakaoje pa yndyrë dhe i tretshëm, duke ofruar kështu një çokollatë të një cilësie të lartë por pa kalori.
Për shkak të prodhimit të tij të kujdesshëm, na rezulton një pije shumë e butë.

Rezultati është një çokollatë e ngrohtë me shije delikate, ideale për dikë që kërkon një pije të lehtë por pa humbur kënaqësinë që të jep çokollata

L1,400

Produkte të tjera
Scroll to Top