Search
Close this search box.

Intenso

L43

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Përzierje e kafeve Arabike të Amerikës së Jugut. Ka një shije të pasur, me nota mjalti dhe karamel.

Produkte të tjera
Scroll to Top