Search
Close this search box.

Intermezzo

L54

Kapsulë e përstatshme për makinetat A Modo Mio

Përzierje e kokrrave me një përbërje të fortë, të balancuara nga kokrrat Arabike të Amerikës së Jugut. Ka një shije intensive dhe një aromë me nuanca të bajames.

Produkte të tjera
Scroll to Top