Kapsula Espresso

L43

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Përzierje e kokrrave Arabike të Amerikës së Jugut. Ka një shije të pasur, me nota mjalti dhe karamel.

Produkte të tjera
Scroll to Top