Search
Close this search box.

Kapsula Lemon Tea

SHIJO TRADITËN

Çaji tradicional i kombinuar me limon dhuron një aromë të ëmbël intensive dhe ju jep mënyrën më të mirë për të shijuar pushimin tuaj të përditshëm.
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula

L3,000

Paketimi: kuti
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top