Massimo

L50

Kapsulë e përstatshme për makinetat Dolce Gusto

Përzgjedhja e shkëlqyer e kokrrave Arabike nga Amerika Qëndrore dhe Jugore, e pasuruar me kokrrat e Robustës Afrikane. Ka një aromë intensive dhe të ekuilibruar, me nuanca të ndryshme të frutave, ka nota kakao dhe mandarine.

Produkte të tjera
Scroll to Top