Search
Close this search box.

Orgins Brazil

L60

Kapsulë e përstatshme për makinetat A Modo Mio

Në zemër të Minas Gerais vjen një kafe 100% Arabike e ekuilibruar dhe e butë, me një aromë të ëmbël dhe shije delikate, e karakterizuar nga një nuancë e rafinuar e mjaltit.

Produkte të tjera
Scroll to Top