Orgins Brazil

L54

Kapsulë e përstatshme për makinetat Dolce Gusto

Në zemër të Minas Gerais vjen një kafe 100% Arabike e ekuilibruar dhe e butë, me një aromë të ëmbël dhe shije delikate, e karakterizuar nga një nuancë e rafinuar e mjaltit.

Produkte të tjera
Scroll to Top