Search
Close this search box.

Kapsula Orzosì

KAFE ELBI ME AROMË UNIKE DHE TË LEHTË

Një pushim natyral

OrzoSi është një kafe elbi, pa kafeinë, e shëndetshme që të siguron kënaqësi në çdo kohë.
Të zgjedhura me kujdes, të pjekura në mënyrë perfekte, elbi i fal kësaj pijeje një aromë unike dhe të lehtë.

L3,500

Mund të përmbajë qumështdhe përbërës të tjerë që përmbajnë gluten.

Paketimi: kuti
Numri i kapsulave për kuti: 50 kapsula
Pesha e kapsulës: 6 gr.

Makineta
Kapsula të tjera
Scroll to Top