Search
Close this search box.

Ristretto

L57

Kapsulë e përshtatshme për makinetat NESPRESSO

Përzierje e kokrrave Arabika nga Amerika e Jugut dhe Afrika. Ka nota aromatike të bukës së thekur dhe erëzave.

Produkte të tjera
Scroll to Top