Selezione Crema

Nga plantacionet e Segafredo në Kosta Rika dhe Brazil vjen një perzierje e zgjedhur e kokrrave Arabika & Robusta e shoqeruar me nota te lehta aromatike, perbërje intensive dhe kremoze. E fuqishme, plot shije dhe me aromë të mrekullueshme. Me karakterin e saj të fortë, perfekte për kafe me bazë qumështi.
E fuqishme, plot shije dhe me aromë të mrekullueshme.
Me karakterin e saj të fortë, është plotësisht e përshtatshme për dhe kafe me bazë qumështi.

L3,000

Produkte të tjera
Scroll to Top
REQUEST A TASTE!

Coffee crafted like no other.

KËRKONI NJË DEGUSTIM!

Kafe e prodhuar si asnjë tjetër.