Terramia

L2,800

Një përzierje e sofistikuar dhe perfekte me metodat tradicionale të pjekjes italiane, në të cilat aroma dhe shija janë në harmoni të përsosur. Një eksperiencë me shije të plotë,e përftuar vetëm nga origjina e kokrrave më të mira të kafes, krijuar posaçërisht nga Segafredo Zanetti për ata që kërkojnë shijen e vërtetë të kafes italiane.

Category:
Scroll to Top