Search
Close this search box.

Shoqërojini ditët tuaja të verës me Segafredo Zanetti Coffee Cream

Tabela e përmbajtjes

Është verë, sinonim i argëtimit dhe çlirimit të mendjes , ku jemi në kërkim të freskisë së pishinave apo valëve të detit dhe nuk ka më mirë se marrja e një pushimi të ëmbël për të freskuar trupin dhe mendjen.

Dhe çfarë ka më të mire se një krem kafeje i cili shijohet i ftohtë?
Segafredo Zanetti coffee cream është një përbërje kremoze e butë me bazë kafe Arabica dhe Robusta: një recetë e thjeshtë për tu përgatitur, me shije natyrale, pa yndyrna të hidrogjenizuara , pa konservante ,pa ngjyrues dhe gluten.

Ideale si një ëmbëlsirë ose si një pushim rigjenerues në çdo kohë të ditës, ku mund ta provoni ne çdo bar Segafredo Zanetti.

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top